Sluit menu
BCT - Enterprise Information Management
Company Body

Wat wij doen 

De wereld bevindt zich in de snelste transformatie ooit! In de afgelopen vijf jaar is er meer data gegenereerd dan sinds het ontstaan van de mensheid. Dankzij het internet is iedereen zijn eigen informatieproducent geworden en the Internet of Things (IoT) doet nog een schepje bovenop de spreekwoordelijke databerg.

Ondertussen worden klanten en burgers steeds mondiger. Hoe zet u de data die u ter beschikking heeft effectief in om tegemoet te komen aan de alsmaar hoger wordende eisen van de samenleving?

Voor ons is dat al ruim 30 jaar onze specialiteit. BCT zorgt ervoor dat data wordt omgezet naar bruikbare informatie die in de juiste context en op het juiste moment wordt aangeboden aan de mensen die dit nodig hebben in hun werk. Daarnaast borgen we deze informatie op een duurzame manier zodat deze toegankelijk blijft in de toekomst. Hierdoor ontstaat kennis waarmee u een voorsprong creëert en behoudt.

Wat is EIM

Enterprise Information Management (EIM) is de benaming voor het vakgebied dat Enterprise Content Management (ECM) en Business Intelligence (BI) combineert. Een belangrijke rol hierbij is Business Process Management (BPM). BPM zorgt ervoor dat processen waarin de informatie een rol speelt, worden georganiseerd en gecontroleerd. Enterprise Information Management gaat dus nog een stap verder in het organiseren van informatie. Nu de afhankelijkheid van digitale en complexe informatiestromen steeds groter wordt, is het noodzakelijk de informatiebehoefte van uw organisatie methodisch in te vullen. Op deze manier kunt u de doelen die uw organisatie stelt behalen.

  1. Enterprise Information Management verhoogt het rendement van informatie. Dat doen we door datastromen om te zetten naar informatie.
  2. Hierdoor ontstaat gebundelde informatie die vanuit de context kan worden geïnterpreteerd.
  3. Daarmee creëert u de kennis die nodig is om uw concurrerende voorsprong te creëren en te behouden.

 

BCT - Enterprise Information Management