Sluit menu
GROUP HUGO CEUSTERS - SCMS (HCS)
Company Body

GROUP HUGO CEUSTERS - SCMS (HCS)

GROUP HUGO CEUSTERS - SCMS (HCS) ontstond in 2013 uit de fusie van zusterbedrijven Immobiliën Hugo Ceusters (HC) en Shopping Center Management Services nv (SCMS).

HCS is een familiaal, Belgisch en onafhankelijk bedrijf.

Ons team van ongeveer 80 medewerkers is dynamisch, divers en hoogopgeleid.

Vandaag bedienen we u vanuit twee afzonderlijke departementen:

HUGO CEUSTERS is gespecialiseerd in vastgoedmakelaardij en investeringsadvies, en dat zowel nationaal als internationaal. Deze afdeling werd opgericht in 1943, en is dus al meer dan 70 jaar actief op de commerciële vastgoedmarkt. Door de jaren heen heeft HUGO CEUSTERS met passie en toewijding niet alleen aan een unieke expertise gewerkt, maar ook aan waardevolle relaties met diverse zakenpartners.


SCMS-CEUSTERS is gespecialiseerd in property- en portfoliomanagement, facilitymanagement, projectmanagement, shoppingcentermanagement en due diligence. Het werd opgericht in 1991 om beter te kunnen inspelen op de marktbehoeften wat betreft het beheer van shoppingcenters in België. Vandaag beheren we meer dan 1,4 miljoen m², waaronder kantoren, magazijnen, retailparken en shoppingcenters.

De twee afdelingen binnen HCS werken onafhankelijk van elkaar. Allebei gaan ze op zoek naar de best mogelijke oplossing voor de klant,

op korte én op lange termijn. Dankzij onze ervaring en expertise is HCS vandaag een van de grootste onafhankelijke spelers in het Belgische commercieel vastgoed. Op de Vlaamse kantoormarkt zijn we zelfs de belangrijkste speler.

 

INTERNATIONAAL NETWERK:

HCS is lid van het internationale netwerk Gerald Eve International. Verschillende medewerkers zijn bovendien erkend door SIOR (de Society of Industrial and Office Realtors).

Belgische klanten die advies nodig hebben in het buitenland mogen rekenen op onze professionele begeleiding. En overzeese klanten adviseren we met plezier wat betreft hun vastgoednoden in België.

GROUP HUGO CEUSTERS - SCMS (HCS)