Sluit menu
PearlChain
Company Body

PearlChain

PearlChain.net is een jong, innovatief softwarebedrijf. Het is gespecialiseerd in productontwikkeling en de implementatie van value chain management en planningssoftware. PearlChain heeft onder meer Nedcar, Volvo, Belgacom en Universiteit Gent als klant.

Het is een snelgroeiend bedrijf met carrièremogelijkheden binnen en buiten België. Het biedt zijn mensen de kans om in teamverband deel te nemen aan prestigieuze projecten voor Best in Class organisaties, in binnen- en buitenland. De nadruk van het bedrijf ligt op productontwikkeling en op de projecten die het zelf managet. Hiervoor gebruikt het enkel de laatste Java- en .Net-technologieën zoals java5, Spring, Spring RCP, Hibernate, AOP/AspectJ, Maven, JMS/ESB, JMX, SVN, C#, ASP, .net

De PearlChain oplossing is een ERP en SCM product suite met state-of-art technologie en een geavanceerd concept dat het beginsel van de real-time value chain ondersteunt, een nieuw concept waar real-time communicatie tussen verschillende partners en hun IT netwerken centraal staat.

Mijlpalen
Company Body

Mijlpalen

2012: PearlChain verzorgt de volledige ERP-implementatie bij EDF

PearlChain

Corda nav
Corda Campus
Kempische Steenweg 311/5.02
3500 Hasselt
Corda5
+32 3 293 02 06
Social
Statistieken
70medewerkers