Sluit menu
SBB Accountants & Adviseurs
Company Body

SBB Accountants & Adviseurs

SBB Accountants & Adviseurs is een toonaangevend accountants- en advieskantoor met 28 vestigingen in Vlaanderen. Onze medewerkers staan ten dienste van ruim 20.000 klanten uit alle sectoren. Starters, zelfstandige ondernemers, vrije beroepen, vzw’s en kmo’s kunnen bij SBB terecht voor een volledige begeleiding inzake boekhouding en accountancy, fiscaliteit, juridisch en milieuadvies. Dankzij een centraal uitgebouwd kenniscentrum, een solide it-ondersteuning en duidelijke prijsafspraken kunnen cliënten van SBB rekenen op een kwalitatieve en performante dienstverlening.

Mijlpalen
Company Body

Mijlpalen

In 1971 opteert met binnen de Groep Boerenbond voor een professionele aanpak van de betaalde fiscale dienstenverstrekking.

De jaren '70 zijn vooral gekenmerkt door een sterke groei van klantendossiers (in alle sectoren) en personeelsleden.

Medio jaren 80 wordt een eigen studiedienst en informatica-afdeling opgestart, dit si samen met de erkenning als accountant de hoeksteen voor een nieuwe groeistrategie.

In de eerste helft van de jaren 90 kennen we opnieuw een sterke groei van personeel en klanten.

De defusie van Groep SBB in 2001 leidt tot de oprichting van Acerta (socialedienstengroep). Het accountants- en advieskantoor gaat verder onder de naam SBB Accountants & Adviseurs.

Vandaag is het SBB het grootste Vlaams accountantskantoor met 28 kantoren, 400 medewerkers en meer dan 20.000 cliënten.

SBB Accountants & Adviseurs