Sluit menu
Terug naar overzicht
03 mei 2019
Blog item

Corda Campus: enquête

Het is zover

Na een drukke periode van ontwikkelen en bouwen, is het tijd om even stil te staan bij jullie, onze Corda Community. Wat vind jij nu echt van je werkplek? Van onze community en de service die we bieden? Wat loopt er geweldig goed en waar zit er nog ruimte voor verbetering? Dat horen we graag van jou zodat we het komende jaar concrete acties kunnen ondernemen zodat onze campus nog beter aansluit bij je noden en verwachtingen.  

Tien minuten, langer duurt het niet, om je mening en inzichten aan ons mee te geven zodat we het komende jaar gericht kunnen werken. Het spreekt voor zich dat we je gegevens vertrouwelijk behandelen en niet gebruiken voor commerciële doeleinden. De resultaten worden ook volledig anoniem verwerkt. 

Help je ons met de verdere uitbouw van onze campus door onze bevraging in te vullen? Dan maak je ook nog eens kans op een cadeaubon van Het CORdAAT. Je vult de vragenlijst volledig in en laat je gegevens achter zodat we de winnaar persoonlijk op de hoogte kunnen brengen. Verder worden deze persoonsgegevens niet gebruikt. 

Ga ervoor en vul hier de enquête in!

Heb je vragen? Dan horen we ze graag. Stuur gerust een mailtje naar Goele Lemmens via g.lemmens@cordacampus.com.  

Alvast erg bedankt voor het vertrouwen en geloof in Corda Campus. 

Tot snel! 

Team Corda Campus