Sluit menu
Terug naar overzicht
01 december 2016
Blog item

De Fun Factor van Corda Campus

Als één van de meest recente aanwinsten, heeft Corda Campus het evenementenbureau To The Point Events in de armen gesloten. Daarmee doet een flinke dosis ‘beleving’ zijn intrede naast de Philipsbrug. Bart Koninckx en zijn team willen niet alleen de andere bewoners helpen om meer plezier te maken. Ze doen tegelijk een oproep om partner en leverancier te worden van To The Point Events.

Raar maar waar: jullie zijn het eerste evenementenbureau dat zich op Corda nestelt.

Bart Koninckx: “Dan zullen de anderen nog niet met plaatsgebrek kampen (lacht). Want dat was voor ons de reden om uit te kijken naar een nieuwe stek. Criteria in onze speurtocht waren een centrale ligging, een dynamische bedrijfsomgeving en het direct contact met klanten en leveranciers. Zo zijn we haast automatisch bij Corda Campus uitgekomen.”

Geen onbekend terrein voor jullie.

“Neen, want we hebben hier al tal van events op poten gezet, zoals de Chambers Trophy van Voka Limburg. Het is trouwens de bedoeling om de campus nog meer te gaan gebruiken als decor voor teambuilding-activiteiten en andere bedrijfsevenementen. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig om onze klanten een memorabele ervaring te bieden. We willen het zakelijke van deze dynamische locatie bijkruiden met een forse dosis fun.”

Eventueel in partnership met andere Corda-bewoners?

“Dat is inderdaad de bedoeling.  Zo wil ik graag een Digital Day opnemen in ons programma voor teambuildings. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise die andere bedrijven hier op de campus hebben, zoals vliegen met drones, virtual reality, kennismaking met bijzondere apps, enzovoort. Laat dit een oproep zijn naar onze buren om een bijdrage te leveren aan een unieke, creatieve beleving. Op die manier kunnen ze uiteraard ook hun producten en diensten in de kijker plaatsen.”

En daar kunnen dan weer zakelijke relaties uit voortvloeien.

“Zeker. Zowel met onze bezoekers als met onszelf. Want hoe gaat dat in de business? Het is logisch dat je als klant graag een beroep doet op sympathieke ondernemingen in de buurt. Zo kijken wij ook rond op de campus voor leveranciers van diensten als boekhouding, webdesign, enzovoort.” 

Ik zie hier in de Corda Conference geen bureau van Stefan Kerkhofs staan?

“Het is toeval dat onze verhuizing ongeveer samenvalt met zijn beslissing om zich te gaan focussen op de andere activiteiten binnen zijn Fungroup. Stefan blijft ons wel met raad en daad bijstaan. Om een zotte brainstorm te houden heeft hij trouwens geen bureau nodig, hoor…”

Heeft de nieuwe lucht al inspiratie gebracht voor nieuwe activiteiten?

“Absoluut. Nog meer dan vroeger willen we, naast onze grote, gekende producties op maat, onze tak voor teambuildings verder uitbouwen. We merken dat het besef toeneemt dat gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten en dus ook voor gelukkige stakeholders, die dan weer op hun beurt de medewerkers gelukkig maken. De zogenaamde ‘circle of success’.  Teambuilding helpt die cirkel op gang te brengen. Met een uitgebreide menukaart van kwalitatieve en alom gewaardeerde formules, gaan we een totaaloplossing bieden met slechts één contactpersoon en één factuur. Ontzorgen en delighten, zoals wij het tegenwoordig in het Hasselts zeggen…”