Sluit menu
Terug naar overzicht
19 april 2016
Blog item

Nieuwe communicatie- en eventverantwoordelijke Corda Campus!

De community versterken, een duidelijke communicatiestrategie ontwikkelen en boeiende events organiseren, dat is het doel van Goele Lemmens, onze kersverse communicatie- en eventverantwoordelijke van Corda Campus. Goele is vanaf nu hét aanspreekpunt voor de lancering van toffe initiatieven, gewaagde out of the box ideeën en al de communicatie op én over onze campus.

Sociale media is helemaal haar ding en ook de interne en externe (pers)communicatie neemt ze voor haar rekening. Voor haar start op Corda Campus werkte Goele als communicatie-adviseur voor ondernemingen zoals o.a. Facebook, Thomas Cook, Telenet en Ericsson. Goele speurt ook op onze campus naar (nieuws)verhalen binnen ondernemingen om deze vervolgens op een correcte manier naar buiten brengen.

Heb jij dus een opmerkelijk verhaal te vertellen? Lanceer je een nieuw idee of product? Of heb je een schitterend eventidee? Alle ideeën zijn welkom. Twijfel dus niet, en geef Goele een seintje via g.lemmens@cordacampus.com of via 0474 21 30 87.