Sluit menu
Terug naar overzicht
26 april 2018
Blog item

Nieuwe milieustraten op Corda Campus vanaf 1 mei

Heb je het al gemerkt? We zijn volop bezig met de opbouw van nieuwe milieustraten rond Corda 5,6 en 7 (Corda-A en Corda-B horen hier ook bij). En ook Corda 1, 2, 3 en 4 zijn dit najaar aan de beurt want bij de groei van onze campus hoort ook een groeiend afvalbeleid. Daarom lanceren we vanaf begin mei splinternieuwe milieustraten om je afval makkelijker te sorteren.

Wat er voor jou verandert vanaf 1 mei 2018? Elke gebouw krijgt zijn eigen milieustraat met verschillende afvalcontainers (restafval, papier en karton, PMD – glas: enkel aan Corda 5). Benieuwd welke milieustraat het dichtst bij je kantoor ligt? Kijk dan even op het kaartje in bijlage. Je kan er elke weekdag vanaf 7u30 terecht. De milieustraten worden afgesloten om 20u.

Zit je met vragen hoe je correct moet sorteren? De infoborden (zie bijlage) aan de afvalcontainers helpen je goed op weg. Denk er ook aan dat je je kartonnen dozen niet in zijn geheel in de container gooit, maar opentrekt. PMD zakken kan je afhalen aan het onthaal van Corda 5. Nog goed om weten: recycleren is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portefeuille. De kostprijs daalt namelijk door beter te sorteren. En dan zijn er natuurlijk ook nog onze fonkelnieuwe camera’s die een oogje in het zeil houden en alles registreren. Loopt het toch mis? Dan volgen er boetes (art.55 Politiecodex).

Samen werken we aan een mooie, propere campus.

Downloads

paneel_sorteren_corda_campus.jpg - jpg - 132.86KBDownloaden
overzicht_milieustraten_c5_6_7_a_b_c_d_002.jpg - jpg - 179.11KBDownloaden