Sluit menu
Terug naar overzicht
06 april 2017
Blog item

Sport samen met je collega's de zomer in tijdens de Corda Fit Week!

De lentezon komt steeds vaker piepen en ook de zomervakantie komt met de dag dichterbij… Een goede reden om je sportschoenen aan te trekken en actief te bewegen. Ban de snoepautomaat en zet jezelf en je collega’s aan het sporten op onze campus. Together we achieve more! #Yesyoucan

Geen tijd om na de werkuren nog actief te bewegen? No worries, doe het tijdens je middagpauze of net voor de start van je dag. Hoe? In de week van 24 april organiseren we samen met onze partners tal van leuke sportlessen op onze campus. Zin om te dansen? Of ben je toch meer in to gevechtsporten? Ga je graag lopen? of is yoga je helemaal op het lijf geschreven? Alles kan en mag. Het leuke? De lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Van beginner tot tosporter.

Zin in? Je kan nu al inschrijven voor de verschillende lessen. Check it out!

Waarom je dat zou doen? Wel, buiten een strak lijf en een leuke activiteit, versterkt sporten ook het concentratievermogen en de teamgeest op het werk. Je hoort het: gedaan met al die smoesjes, sporten maar! 

See you there! 

Ps: de lessen van MOVE gaan op maandag, donderdag en vrijdag door in onze Philicorda (corda 7!). Ben je ingeschreven voor Take a Yoga of een les bij Qlife? Dan mag je rechtstreeks naar de yogastudio of fitness gaan. ENJOY!