Sluit menu
Terug naar overzicht
Nieuws
03 november 2016

Stem UgenTec naar de award voor meest beloftevolle KMO van het land!

Leuk nieuws over Cordabewoner Ugentec, zij werden genomineerd voor meest beloftevolle KMO 2016- 2017 van Unizo. De nationale beloftevolle KMO award is een prestigieuze prijs, weggelegd voor de meest beloftevolle Vlaamse KMO die zich onderscheidt in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering.

Op 17 november bekroont Unizo de meest beloftevolle KMO van Vlaanderen. UgenTec is een bio-informatica bedrijf, gevestigd op onze campus, dat een labo-software ontwikkelde die op basis van artificiële intelligentie sneller en betere resultaten geeft. De jaarlijkse toename in DNA analyses gaat gepaard met striktere regulering voor moleculaire labo’s, UgenTec geeft met haar software een invulling aan deze twee marktproblemen.

Hoe kan jij UgenTec naar de award helpen? Door (gratis) te stemmen natuurlijk! Een onafhankelijke jury beoordeelt alle kandidaten op basis van de geleverde prestaties op vlak van innovatie en bedrijfsvoering, maar ook jullie kunnen stemmen op onze Cordacollega’s. Hoe doe je dat? Stuur UNIZO LIM2 naar 8686. Het kost je géén cent, maar het helpt UgenTec wel naar de overwinning.

Wat krijg je in ruil? Eeuwige dankbaarheid van het UgenTec-team, maar nog veel beter: ze geven op 18 november om 16u ook een gratis vat in de Cordabar om iedereen te bedanken voor de steun. Neem je gsm dus in de aanslag en sms onze Cordacollega’s naar de award. 

Ps: je kan stemmen tot 7 november middernacht dus meteen doen!