Sluit menu
Terug naar overzicht
05 september 2016
Blog item

Yoga @ Corda Campus

Op Corda Campus wordt er elke dag hard gewerkt aan de toekomst van morgen. Late nachten en vroege ochtenden zijn vaak eerder de regel dan de uitzondering. Op tijd ontspannen, zowel lichaam als geest, is een must om te kunnen meedraaien in een wereld die elke dag meer van ons vraagt. Daarom lanceren we Yoga @ Corda Campus. De ideale manier om voor de start van je dag, tijdens je middagpauze of na een intense werkdag, de stress te verminderen en je focus te verscherpen.

Hoe kan yoga je carrière een boost geven? Het maakt je lichaam soepel en sterker en daardoor wordt je geest rustiger. Het goede nieuws? Yoga is er voor ieder niveau: van beginner tot gevorderde.

Take A Yoga

Onze Cordatrainster, Els Sevenants, is vanaf 5 september actief op onze campus. Els heeft jarenlange ervaring als Yoga lesgeefster en opent vanaf september met ‘Take A Yoga’ haar eigen yogastudio op Corda Campus. Hier worden verschillende yogastijlen aangeboden: van rustig tot zeer intens en op elk niveau. Els haar motto? ‘Om je hoofd tot rust te brengen, moet je je lichaam in beweging zetten.’ Niet lenig genoeg, zeg je? Te zweverig? Of te saai? Vergeet het. Els belooft een workout waarmee je lichaam en geest sterker én rustiger maakt. Voor je het weet, ben ook jij hooked aan Yoga.

  • Wanneer?

Elke dag, behalve woensdag. Benieuwd naar de verschillende stijlen? Meer info vind je op www.takeayoga.be.

 

  • Wat kost het?

Goed nieuws, voor de start van Take A Yoga lanceren we een kennismakingsaanbod in de maand september:

  • Drop-in class: 3 lessen aan €25. Cash te betalen bij de eerste les.
  • Andere: 3 lessen aan €30. Cash te betalen bij de eerste les
  • Restoratieve Yoga: 3 lessen aan €40. Cash te betalen bij de eerste les.  

     
  • Hoe inschrijven?

Via de website www.takeayoga.be

  • Wil je meer weten?

Op http://www.takeayoga.be/ vind je al de info die je zoekt. Check ook zeker de Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes.

Bewegingscoaching @ Corda Campus

Niet iedereen maakt even gemakkelijk de stap naar een groepsles, laat staan yoga. Merk je dat je lichaam uit conditie is? Je energiepijl laag? Of wordt je vaak overvallen door vermoeidheid? Dat biedt Take A Yoga in samenwerking met B Fit Bewegingscoaching een persoonlijk begeleidingsprogramma aan. Beweegcoach Eline studeerde  af  als Master in de Lichamelijke Opvoeding  en  Bewegingswetenschappen. Ze  specialiseerde  zich  verder in bewegingsprogramma’s op maat bij overgewicht, diabetes type II  en obesitas. Gedurende 10 weken werk je aan een fitte en gezonde levensstijl. Benieuwd? Afspraken steeds op woensdag vanaf 7 september. Contacteer Eline voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via eline@beefit.be of 0496 385 810. Meer info via www.beefit.be