Sluit menu
Terug naar overzicht
07 maart 2017
Blog item

Zet jij je deuren open voor onze Corda Experience?

Corda Campus is een plaats voor jong en oud, voor ondernemers én voor cultuurliefhebbers.  Het mag dan ook niet verbazen dat onze Corda Experience een gigantisch succes is. Er worden wekelijks tientallen rondleiding georganiseerd op onze campus. Goed opgeleide gidsen loodsen onze bezoekers van de oude Philipsgebouwen tot de expo en onze Corda INCubator, alles wordt verkend naargelang de vraag van onze bezoekers. Maar. aan één vaak gestelde vraag kunnen wij nog niet tegenmoetkomen: ‘Kunnen we ook een bedrijf bezoeken op Corda Campus?’

Uiteraard willen wij hier luidkeels: ‘yes you can!’ op antwoorden, maar dan hebben we wel jullie hulp nodig. Onze vraag: zien jullie het zitten om af en toe jullie deuren op te zwaaien voor onze bezoekers? Een bezoekje moet niet lang duren en je bepaalt helemaal zelf hoe je het wil aanpakken. Geef je graag een woordje uitleg over je business? Of wil je graag tonen waar je een hele dag mee bezig bent via een demo of voorstelling? Ben je trots op je werkplek en geef je graag een rondleiding? Of zegt een filmpje volgens jou meer dan woorden? It’s up to you. Onze gidsen zorgen er uiteraard voor dat we jullie niet wekelijks lastig vallen en dat jullie gewoon kunnen doorwerken tijdens het groepsbezoek.

 

Interesse of meer informatie nodig? Aarzel niet om te mailen naar g.lemmens@cordacampus.com of stuur ons een Facebookberichtje.